Dakwerk en installatie van elektra in Lochem

Contact opnemen

Naast loodgieterswerk kunt u bij Installatiebedrijf Beumkes ook voor dakwerk en elektra terecht. Onze monteurs uit Lochem zijn breed gespecialiseerd en professionele vakmensen. Als u vragen heeft, advies wilt inwinnen of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, neem dan contact op.

Dak- en gootwerk

Om het risico van lekkage te voorkomen zijn de juiste dakbedekking en preventief onderhoud aan uw dak van groot belang. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in dak- en gootwerk en zorgen ervoor dat alle werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd worden.


Voor dakgoten heeft u ruime keuze uit diverse materialen:

  • Zink: duurzaam en in elke gewenste maat te maken; geschikt voor hemelwaterafvoeren, dak- en gevelbekleding en deklijsten.

  • Koper: weinig onderhoud nodig, luxe uitstraling, gaat lang mee.

  • Kunststof: lange levensduur en 100% bestand tegen uv-stralen.

De volgende werkzaamheden verrichten wij aan daken:

  • Aanbrengen en vervangen van bitumineuze of EPDM-dakbedekking

  • Lekkages herstellen

  • Reinigen

  • Aanbrengen isolatieplaten

  • Randen afwerken met zinken deklijsten

Elektra-installatie

Het aanleggen van elektra kan voor gevaarlijke situaties leiden als dit niet goed wordt uitgevoerd. Wij verzorgen voor u het hele traject, van aanleg van de bekabeling en groepenkast tot installatie en aansluiting van apparaten en machines. Veilig en betrouwbaar!

Lood-, zink- en koperwerk

Lood-, zink- en koperwerk kan een duurzame investering voor uw huis zijn, wanneer dit goed geïnstalleerd wordt. Wij zien de montage van lood-, zink- en koperwerk als echt vakmanschap. Daarom zijn onze ervaren monteurs de beste keuze voor dit soort werk.

Zonnepanelen

Zonlicht omzetten in stroom bespaart geld en is goed voor het milieu. Steeds meer mensen stappen over op duurzame energie door zonnepanelen te laten plaatsen. In een persoonlijk gesprek en vrijblijvende bezichtiging worden uw wensen en energiegebruik geïnventariseerd, om zo tot een passende offerte te komen. Vervolgens worden de zonnepanelen door vakmensen met zorg gelegd en aangesloten.

Ventilatie

Ook voor het installeren van ventilatiesystemen en het onderhoud hiervan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs zullen uw situatie analyseren en een voordelige offerte voor u opstellen, waarna zij de werkzaamheden uitvoeren.

Oplaadpunt elektrische auto

Een andere vorm van milieubewust met energie omgaan is elektrisch autorijden. Door de lage kosten per gereden kilometer en geen bijtelling of wegenbelasting bespaart u veel geld. Bent u woonachtig in Lochem of omstreken en wilt u ook profiteren? Onze installateurs informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden en verzorgen de installatie van uw elektrisch oplaadpunt.